Ателие “Трион” се ражда като колектив в края на 2014-а година с няколко основни принципи, които изграждат философията му. Личната мотивация на членовете се основава на връзката с природата и нейното опазване. 

Екипът се включва в различни социални каузи, фестивали и интериорни проекти. За свой дом ателието приема интригуващото място Culture Lab. - сграда населена с артисти и творчески колективи от различно естество.

Основната линия, към която е ориентирана работата на ателието е преизползването на отпадъчни материали или така наречения "up-cycling" дизайн. Трансформирането на стари вещи и въвличането им отново в експлоатация е основен метод за редуциране на отпадъците. 

Ателието носи своята социална отговорност, организира работилници на теми свързани с преизползването, рециклирането и третирането на биологични отпадъци. 


Партнираме си с: сдружение За Земята; WWF - България; фондация За Оборище ;    

Фермерси пазариB2B mediaSecurity PROtect


prev next
play

Таня Михайлова

Завършва Национална художествена академия, специалност Сценография, а по-късно "Теория и практика на художественото образование". Докторант специалност "Стенопис". Планината е природната форма, която най-силно я привлича. 

инж. Илияна Стоилова

Завършва "Интериор и дизайн на мебели" в Лесотехнически университет-София. От дете расте в близост до природата, която я спечелва и прави нейн пазител. Силно привлечена от морските вълни се впуска в приключението сърфиране, което й носи републикански титли.