Ателие “Трион” се ражда като колектив в края на 2014-а година с няколко основни принципи, които изграждат философията му. Личната мотивация на членовете се основава на връзката с природата и нейното опазване. 

Екипът се включва в различни социални каузи, фестивали и интериорни проекти. За свой дом ателието приема интригуващото място Culture Lab. - сграда населена с артисти и творчески колективи от различно естество.

Основната линия, към която е ориентирана работата на ателието е преизползването на отпадъчни материали или така наречения "up-cycling" дизайн. Трансформирането на стари вещи и въвличането им отново в експлоатация е основен метод за редуциране на отпадъците. 

Ателието носи своята социална отговорност, организира работилници на теми свързани с преизползването, рециклирането и третирането на биологични отпадъци. 


Партнираме си с: сдружение За Земята; WWF - България; фондация За Оборище ;    

Фермерси пазариB2B mediaSecurity PROtect


prev next
play

Таня Михайлова

Завършва Национална художествена академия, специалност Сценография, а по-късно "Теория и практика на художественото образование". Докторант специалност "Стенопис". Планината е природната форма, която най-силно я привлича. 

инж. Илияна Стоилова

Завършва "Интериор и дизайн на мебели" в Лесотехнически университет-София. От дете расте в близост до природата, която я спечелва и прави нейн пазител. Силно привлечена от морските вълни се впуска в приключението сърфиране, което й носи републикански титли.


  Изабела Маркова 

Взема участие в старта на ателие Трион като съосновател. Завършва Индустриален дизайн в Национална художествена академия и специализира графичен дизайн. 

Мая Иванова 

Пътешественик и смел авантюрист. Завършва и практикува в сферата на продуктовия и графичния дизайн. Включва се във визуалното оформление в проекта „Върховете на Пирин“   

       Йоан Колев 

Сърфист по професия, но освен майстор във възлите, той доказва сръчността си в ръчната работа като участва в много от проектите на ателието.

Виктория-Никол Бойчева 

Студент в СУ "Климент Охридски" , специалност Стопанско право. Участва активно в множество социални и културни събития. 

Доброволец в проекта "Библиотека между листата"

 

    Мария Вълкова 

Илюстратор и книговезец. Създава серия ръчно везани тефтери, които може да намерите под името Wolfpaper books.

Доброволец в проекта "Библиотека между листата''

Евдокия Иванова

Студент в Нов Български университет, специалност "Интериорен дизайн".

Това, което я доведе при нас е интересът й към up-cycling дизайна. Доброволец в проекта "Библиотека между листата"